Paixão poseert vol trots in kleedkamer Feyenoord

Paixão poseert vol trots in kleedkamer Feyenoord

De komst van Igor Paixão moet officieel nog bekend gemaakt worden, maar de Braziliaan deelt al foto's vanuit de kleedkamer van Feyenoord. Paixão is vrijdag aangekomen in Nederland om zijn transfer naar de Rotterdamse club definitief af te ronden.

Paixão moet nog medisch worden gekeurd. Trainer Arne Slot vertelde vanmiddag dat de laatste details nog afgerond moeten worden, maar dat er de komende dagen goed nieuws is te verwachten. ''Het is zo dat wij pas communiceren als iets definitief is. Ik hoop dat in de komende dagen dat bericht over hem zal volgen, maar dat kan pas als het definitief is."

De 22-jarige Paixão komt over van Coritiba Foot Ball Club. Feyenoord tast volgens buitenlandse media opnieuw diep in de buidel. De stadionclub maakt een vast bedrag over van zes miljoen euro en dat kan nog oplopen naar negen miljoen euro. Wanneer de bonussen daadwerkelijk worden overgemaakt is Paixão de duurste uitgaande transfer van Coritiba Foot Ball Club in de clubhistorie.

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties