Paixão: "Ik weet niet waar mijn toekomst ligt"

Paixão: "Ik weet niet waar mijn toekomst ligt"

Igor Paixão kijkt tevreden terug op zijn afgelopen twee seizoenen bij Feyenoord. Daarover vertelde de aanvaller in gesprek met het Braziliaanse Ge Globo. Hij ging ook in op zijn toekomst, die voor hem nog volledig open ligt.

Paixão kijkt naar eigen zeggen terug op 'twee prachtige seizoenen'. "In mijn eerste seizoen heb ik hard moeten werken om me aan te passen. Dat was het waard, want we pakten de titel. In het tweede seizoen was ik al meer gewend hier en pakten we opnieuw een prijs, waarbij ik scoorde in de bekerfinale. Ik voelde me ook beter en sterker worden, begreep beter wat de trainer vroeg, paste me aan op het veld en raakte gewend aan de speelstijl."

Daarbij speelde trainer Arne Slot zelf natuurlijk ook een belangrijke rol. "Hij heeft mij geholpen met mijn komst en mijn ontwikkeling. En ik had het gevoel dat ik hem ook kon helpen op het veld. Hij heeft uitstekend werk geleverd met onze ploeg. Ik moet hem bedanken en succes wensen bij Liverpool. We zullen hem missen."

Toekomst
Sinds de overstap van trainer Arne Slot naar Liverpool, krijgt Paixão regelmatig de vraag of hij zelf zijn oude trainer zal volgen. "Ik zie dat veel voorbij komen op social media. Ik weet niet waar mijn toekomst ligt. De fans willen niet dat ik Feyenoord verlaat, maar dat is niet alleen aan mij. Samen met de club en mijn management zullen we beslissen wat de beste weg is."

Champions League
Hoe dan ook heeft hij bij Feyenoord al verschillende dromen zien uitkomen. De prijzen die werden gepakt, maar ook spelen in de Champions League. "Om die hymne niet op televisie, maar in het echt te horen. Dat was onwerkelijk voor mij, en ook voor mijn gezin dat aanwezig was. Live is heel anders en erg spannend. Onze wedstrijden tegen Celtic, Lazio en Atlético waren van hoog niveau. Ik ben benieuwd in welke groep we dit jaar terecht komen."

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties