Ozan Kökcu: ''Hij heeft gelukkig naar mijn advies geluisterd''

Ozan Kökcu: ''Hij heeft gelukkig naar mijn advies geluisterd''

Ozan Kökcu, de broer van Orkun Kökcu, speelde bij Feyenoord in de Onder 19. De middenvelder besloot op jonge leeftijd Varkenoord te verlaten voor een avontuur bij het Turkse Bursaspor. Zijn overstap pakte niet goed uit en inmiddels speelt hij op 23-jarige leeftijd voor Telstar.

"Inmiddels raad ik iedere jonge speler af om die kant op te gaan'', vertelt Ozan in gesprek met de NOS. ''Ik heb die fout eerder gemaakt en daarom heb ik Orkun toentertijd ook aangeraden om hier te blijven. Nederland is namelijk echt een opleidingsland, misschien wel de beste van de wereld. Hij heeft gelukkig naar mijn advies geluisterd."

Ozan viel in de jeugd meer op dan zijn broertje Orkun, maar in Nederland ontwikkelde hij zich bij Feyenoord stormachtig. De middenvelder van Feyenoord is inmiddels een vaste waarde in de ploeg van Arne Slot en ook international van Turkije. "Maar of ik jaloers ben? Nee joh, integendeel. We zijn niet alleen broertjes, maar ook beste vrienden. Orkun en ik zijn één. Dat is gewoon liefde."

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties