Oud-jeugdspeler Gündüz traint mee bij TOP Oss

Oud-jeugdspeler Gündüz traint mee bij TOP Oss

Ömer Gündüz traint al ruim een week mee met de selectie van TOP Oss. De 21-jarige middenvelder van Feyenoord maakt indruk en staat op het punt om een contract te tekenen bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Gündüz is sinds deze zomer transfervrij en is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord. De rechtspoot maakte een goede ontwikkeling door bij de Rotterdammers en verlengde in 2021 nog zijn contract met één seizoen.

Na een zware knieblessure en een revalidatie van maar liefst negen maanden heeft Gündüz nooit het eerste van Feyenoord kunnen halen. Hij werd nog wel uitgeroepen tot Feyenoord Academy Speler van de Maand oktober vanwege zijn doorzettingsvermogen.

Via TOP Oss hoopt Gündüz alsnog betaald voetbal te kunnen spelen. Volgens het Brabants Dagblad staat de oud-Feyenoorder op het punt om een handtekening te zetten onder een contract voor meerdere seizoenen.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties