Oud-Feyenoorder Tomasson aan de slag bij Blackburn Rovers

Oud-Feyenoorder Tomasson aan de slag bij Blackburn Rovers

Jon Dahl Tomasson is de nieuwe trainer van Blackburn Rovers. De oud-Feyenoorder heeft een contract getekend tot medio 2025 bij de Engelse club. Blackburn, drievoudig Engels kampioen, werd in het afgelopen seizoen achtste in het Championship.

"Ik ben erg trots om te mogen beginnen als hoofdtrainer van Blackburn Rovers'', vertelt Tomasson. ''Sinds mijn vertrek bij Malmö ben ik op zoek naar de juiste club voor mij. Ik had veel opties, maar na een gesprek met Steve en Gregg had ik een goed gevoel bij de club. Hierna wist ik dat ik mijn nieuwe uitdaging gevonden had.''

Eerder was Tomasson eindverantwoordelijke bij Excelsior, Roda JC en Malmö FF. Verder was hij assistent bij Vitesse en Denemarken. De Deen speelde tussen 1998 en 2002 122 wedstrijden voor Feyenoord waarin hij 55 keer scoorde. In zijn tweede periode bij Feyenoord, van 2008-2011, speelde de Deen nog 37 wedstrijden voor Feyenoord waarin hij twintig keer scoorde.

Lees meer over
Denemarken Tomasson
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties