'Oud-Feyenoorder Sleegers keert terug in Nederland'

'Oud-Feyenoorder Sleegers keert terug in Nederland'

Joey Sleegers moet de eerste winterse aanwinst gaan worden van ADO Den Haag. De club uit de Keuken Kampioen Divisie hoopt de komende dagen de komst van de oud-Feyenoorder definitief te af te ronden, zo meldt het AD. De 28-jarige Sleegers is op dit moment transfervrij nadat hij vertrok bij FC Dibba Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Sleegers speelde de afgelopen zes maanden tien duels voor FC Dibba Fujairah. De aanvaller maakte zelf via Instagram bekend dat zijn avontuur er alweer op zat. Sleegers maakt vorig seizoen grote indruk bij FC Eindhoven. Voor de ploeg van Rob Penders maakte hij in de competitie 21 goals en was hij goed voor 12 assists. Nu hoopt hij zijn voetbal geluk onder trainer Dick Advocaat weer terug te vinden.

Sleegers doorliep zijn opleiding bij Feyenoord, maar tot een officieel debuut in het eerste elftal kwam het niet. De toen talentvolle aanvallende middenvelder mocht wel regelmatig meetrainen met het eerste en kreeg diverse kansen tijdens de oefenwedstrijden. Naast FC Eindhoven, Feyenoord en Dibba FC kwam de aanvaller ook uit voor NEC Nijmegen en AS Trencin.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties