Oud-Feyenoorder Malacia dit jaar niet meer in actie

Oud-Feyenoorder Malacia dit jaar niet meer in actie

Tyrell Malacia speelde dit seizoen nog geen minuut voor Manchester United. De oud-Feyenoorder kampt met een knieblessure en komt dit kalenderjaar ook niet meer in actie voor de Engelse club. De 24-jarige verdediger heeft een terugslag gehad in zijn herstel en gaat naar verwachting na de jaarwisseling zijn rentree maken op het voetbalveld.

Voor Malacia komt er dan hopelijk een einde aan een slepende knieblessure. Het is niet de eerste keer dat de linksback te maken heeft met een terugslag in zijn herstel. De eerste terugval betekende zelfs dat Malacia een nieuwe operatie moest ondergaan. Inmiddels kan Malacia ook weer vooruit kijken, en hoopt de tweede seizoenshelft weer van waarde te kunnen zijn voor de ploeg uit de Premier League.

Malacia maakte in de zomer van 2022 voor een bedrag van vijftien miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Manchester United. De transfersom kan nog met twee miljoen euro oplopen door bonussen. Het is niet duidelijk of deze daadwerkelijk behaald zijn of nog actueel zijn. Mocht Malacia verkocht worden, dan kan Feyenoord ook nog rekenen op een doorverkooppercentage. Malacia speelde afgelopen seizoen 22 wedstrijden voor Manchester United in de competitie. Daarnaast kwam hij negen keer uit in de Europa League, vier keer in de FA Cup en EFL Cup.

Lees meer over
Tyrell Malacia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties