Oud-Feyenoorder Immers stopt per direct met voetballen

Oud-Feyenoorder Immers stopt per direct met voetballen

Lex Immers heeft besloten om per direct te stoppen met voetballen. De oud-Feyenoorder zet hiermee een punt achter zijn carrière. De middenvelder speelde veertien seizoenen op het hoogste niveau. Afgelopen seizoen kwam Immers nog uit voor NAC Breda in de Keuken Kampioen Divisie.

Immers speelde in totaal vier seizoenen in De Kuip, nadat hij in de zomer van 2012 de overstap maakte van ADO Den Haag naar Feyenoord. De middenvelder speelde tegen PSV in januari 2016 als invaller zijn honderdste competitiewedstrijd in het Feyenoord-shirt. In die duels scoorde hij in totaal 31 keer.

Ronald Koeman
De middenvelder is dankbaar dat Ronald Koeman zijn trainer is geweest. ''In mijn eerste seizoen kreeg ik hier en daar kritiek, maar ik dacht: als een trainer als Koeman mij elke week als eerste in zijn elftal zet, moet hij vertrouwen in mijn kwaliteiten hebben. Daardoor ging ik renderen en beleefde ik twee fantastische jaren onder hem.''

''Door Koeman ben ik op een andere manier naar topvoetbal gaan kijken'', vervolgt de oud-voetballer in gesprek met De Telegraaf. ''Hij heeft me dingen bijgebracht. Ik denk dat ik niet de enige ben die superblij is dat hij onder hem mocht spelen en trainen. Door hem won ik ook de Zilveren Schoen. In Den Haag namen ze mij die transfer eerst kwalijk. Feyenoord was voor mij een fantastische club. Achteraf snapte iedereen het.''

Na Feyenoord kwam Immers uit voor Cardiff City, Club Brugge, keerde terug bij ADO Den Haag en sloot uiteindelijk zijn carrière af bij NAC Breda.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties