'Oud-Feyenoorder Hamer in de belangstelling van Celtic'

'Oud-Feyenoorder Hamer in de belangstelling van Celtic'

Gustavo Hamer kan aankomende zomer wel eens een mooie stap gaan maken in zijn carrière. De oud-Feyenoorder staat namelijk in de belangstelling van de Schotse topclub Celtic FC. Eerder werd al bekend dat Giovanni van Bronckhorst met Rangers FC ook aast op zijn komst.

Hamer staat op dit moment onder contract bij Coventry City FC en doet het daar verdienstelijk. De 24-jarige middenvelder was ooit een groot talent in de jeugdopleiding van Feyenoord. Samen met Jari Schuurman, Calvin Verdonk en Mo El Hankouri werd zijn lichting zelfs 'de beste ooit' genoemd.

Tot een doorbraak bij Feyenoord kwam het nooit. In het kampioensjaar van de Rotterdammers merkte hij zelf op dat hij niet goed genoeg was en koos voor een verhuurperiode bij FC Dordrecht. Inmiddels is de situatie helemaal anders. ''Ik heb me zo ontwikkeld dat ik nu in de Championship zelfs vaste waarde ben in Engeland. Dus ik denk dat ik nu wel aan dat niveau kan meedoen.''

Naast Rangers FC en Celtic FC worden ook Brentford, Leeds United en Norwich City genoemd als mogelijke nieuwe werkgever. ''Het zijn natuurlijk geruchten maar dat is hartstikke mooi om te lezen. Je wil je als voetballer zoveel mogelijk ontwikkelen en je best doen voor de club en dat probeer ik nu ook'', vertelde hij eerder in een interview.

Lees meer over
Gustavo Hamer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties