Oud-Feyenoorder De Guzman naar Sparta Rotterdam

Oud-Feyenoorder De Guzman naar Sparta Rotterdam

Jonathan de Guzman is aankomend seizoen weer in de Eredivisie te bewonderen. De oud-Feyenoorder heeft een akkoord bereikt met Sparta Rotterdam, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De Guzman tekent een contract voor één jaar op het Kasteel met een optie voor nog een jaar. De 34-jarige middenvelder traint vandaag al mee met de ploeg van trainer Maurice Steijn. De Guzman wilde graag terugkeren naar Nederland en de keuze is uiteindelijk gevallen op Sparta Rotterdam.

'''Het is een club die ambitie heeft'', vertelt De Guzman over zijn terugkeer in Nederland. ''Gepassioneerde supporters ook, dat spreekt me aan. Ik heb met de trainer gesproken over de plannen van de club en dat trok me aan. Het voelt als thuiskomen. Ik ben wat jaartjes ouder, maar ik heb nog steeds ambities. Ik wil knallen bij Sparta.''

Afgelopen twee seizoenen kwam De Guzman uit voor OFI Kreta. Daarvoor was hij actief voor Eintracht Frankfurt, Chievo Verona, Carpi 1909, SSC Napoli, Swansea City, Villareal en RCD Mallorca. De Guzman begon zijn carrière bij Feyenoord en speelde 109 wedstrijden voor de Rotterdammers. Daarin wist de geboren Canadees 23 keer te scoren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties