Oud-Feyenoorder Castaignos duikt op in Duitsland

Oud-Feyenoorder Castaignos duikt op in Duitsland

Luc Castaignos gold als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Tijdens zijn eerste twee seizoenen in dienst van de Rotterdammers maakte hij een prima indruk waarna hij een transfer verdiende naar Internazionale. In Italie heeft de spits vervolgens de hoge verwachtingen nooit kunnen waarmaken.

Inmiddels zit de 30-jarige Castaignos al sinds de zomer zonder club. De aanvaller heeft de afgelopen maanden individueel getraind in afwachting van een nieuwe werkgever. FC Magdeburg kan mogelijk wel eens uitkomst bieden. De Duitse club, dat uitkomt in de 2. Bundesliga, heeft de oud-Feyenoorder op proef. Tijdens een trainingskamp in Turkije mag Castaignos een contract proberen af te dwingen.

Naast Feyenoord en Internazionale kwam Castaignos uit voor FC Twente, Eintracht Frankfurt, Sporting CP, Vitesse, Gyeongnam FC en OFI Kreta. Castaignos was in september nog op proef bij FC Groningen. Dat resulteerde toentertijd niet in verdere samenwerking. In dienst van Feyenoord speelde hij 37 wedstrijden en wist daarin 15 keer te scoren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties