Oud-Feyenoorder Bruins begint aan eerste klus als hoofdtrainer

Oud-Feyenoorder Bruins begint aan eerste klus als hoofdtrainer

Luigi Bruins staat voor zijn eerste 'grote klus' als trainer. De oud-Feyenoorder bouwt zijn carrière rustig op en gaat aan de slag bij VV Zwaluwen. Bruins staat vanaf aankomende zomer voor de groep die momenteel uitkomt in de vierde divisie.

''Na dit seizoen wil ik een volgende stap maken in mijn trainerscarrière en vanaf het allereerste gesprek met VV Zwaluwen kreeg ik een goed gevoel,'' vertelt Bruins op de clubwebsite. ''Het vertrouwen dat de club in mij heeft, geeft me echt een boost, en ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan en te werken aan het verbeteren van zowel de spelers als het hele team.''

VV Zwaluwen is maar wat blij met de aanstaande komst van Bruins. Na een selectieprocedure is de keuze gevallen op de oud-Feyenoorder. ''Zijn indrukwekkende carrière als speler, gecombineerd met zijn kennis van het voetbal, en zijn ervaring als assistent-trainer bij het Nederlands Elftal voor spelers onder 18, belooft een frisse en inspirerende impuls te geven aan VV Zwaluwen Vlaardingen.''

Bruins stopte in 2021 als profvoetballer, en gaf toen aan een maatschappelijke carrière te ambiëren. Ook ging hij aan de slag als jeugdtrainer, en dat is zo goed bevallen dat hij de ambitie heeft om zichzelf verder te ontwikkelen als trainer. Bruins speelde in totaal 90 wedstrijden voor Feyenoord en won met de Rotterdammers de TOTO KNVB Beker.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties