Oud-Feyenoorder Brad Jones beëindigt profcarrière

Oud-Feyenoorder Brad Jones beëindigt profcarrière

Brad Jones kondigt aan dat hij officieel gaat stoppen met professioneel voetbal. De 41-jarige oud-Feyenoorder stond onder contract bij de Australische voetbalclub Perth Glory, maar door een blessure speelde de doelman de laatste tijd nauwelijks meer. Jones heeft via sociale media aangekondigd dat hij een punt achter zijn carrière zet.

Jones kwam in de zomer van 2016 naar Feyenoord en kreeg toen vanwege een zware blessure bij eerste doelman Kenneth Vermeer direct een basisplaats in De Kuip. De Australiër leverde in zijn eerste seizoen een belangrijke bijdrage aan het eerste kampioenschap van de de Rotterdamse club sinds 1999. In de zomer van 2018 vertrok Jones transfervrij naar Al Nassr.

Naast Feyenoord heeft Jones gespeeld voor NEC, Bradford, Liverpool, Derby County, Sheffield Wednesday, Middlesbrough, Blackpool, Rotherham, Stockport en Shelbourne. De 1.94 meter lange doelman heeft in totaal 369 wedstrijden gespeeld. Hij heeft twee keer de Engelse League Cup gewonnen, werd landskampioen van Nederland, pakte de TOTO KNVB Beker, de Johan Cruijff Schaal en behaalde drie prijzen met Al Nassr.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties