Oud-Feyenoorder Ayoub naar Excelsior

Oud-Feyenoorder Ayoub naar Excelsior

Yassin Ayoub heeft een tweejarige verbintenis getekend bij Excelsior. De oud-Feyenoorder stond nog één jaar onder contract bij Panathinaikos, maar heeft met de Griekse club overeenstemming bereikt wat betreft contractontbinding.

''Ik heb ook gesprekken gevoerd met andere clubs, maar naar mijn gevoel deed Excelsior er echt alles aan om mij binnen te halen'', vertelt Yassin Ayoub. ''Ik ben een gevoelsmens en baseer mijn beslissingen dus voor een groot deel daar op. Dat Excelsior zo veel moeite heeft gedaan voor mij, daar sprak voor mij veel vertrouwen uit. Ik vind het fijn om terug te zijn in Nederland en heb veel zin om weer lekker te kunnen voetballen.''

Ayoub stond ook in de belangstelling van onder andere Fortuna Sittard, waar hij onlangs bij meetrainde. De Marokkaanse middenvelder kwam in 2018 transfervrij over van FC Utrecht, maar kon nooit een vaste waarde worden in De Kuip. Na slechts 23 wedstrijden vertrok hij in januari 2020 gratis naar Panathinaikos. Daar speelde hij achttien wedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties