Oranje zonder Feyenoorders in EK-kraker tegen Engeland

Oranje zonder Feyenoorders in EK-kraker tegen Engeland

Het Nederlands Elftal trapt woensdagavond af zonder Feyenoorders in de basisopstelling. Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow moeten genoegen nemen met een plek op de bank in Dortmund. Bondscoach Ronald Koeman wil ten koste van Engeland de finale van het EK behalen.

Geertruida heeft sinds zijn basisdebuut op het EK tegen Oostenrijk geen minuten meer gemaakt. De verdediger zat op de bank tegen Roemenië en Turkije. De Feyenoorder moet toezien dat ook tegen Engeland Denzel Dumfries de voorkeur krijgt op de rechtsbackpositie. Justin Bijlow is de derde doelman bij Oranje.

Stefan de Vrij heeft zich wel in het elftal weten te spelen. De oud-Feyenoorder is bezig aan een uitstekend eindtoernooi en wist tegen Turkije zelfs een belangrijk doelpunt te maken. Het duel tussen Nederland en Engeland begint om 21:00 uur en de winnaar speelt de finale tegen Spanje.

Opstelling Nederland
Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons. Reijnders; Malen, Depay, Gakpo

Opstelling Engeland
Pickford; Walker, Stones, Guéhi, Trippier; Rice, Mainoo; Saka, Bellingham, Foden; Kane.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties