Oranje verliest van Engeland: vakantie voor Geertruida en Bijlow

Oranje verliest van Engeland: vakantie voor Geertruida en Bijlow

Het Nederlands Elftal is er niet in geslaagd om Engeland te verslaan. Het EK-avontuur voor Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida zit er hierdoor op. De Feyenoorders wisten met het Nederlands Elftal de halve finales te bereiken en kunnen nu twee weken met vakantie.

Bijlow was de derde doelman op het eindtoernooi en maakte geen minuten. De inbreng van Geertruida bleef beperkt tot 107 minuten. De verdediger van Feyenoord, die de club deze zomer zo goed als zeker gaat verlaten, maakte minuten tijdens de groepsfase tegen Frankrijk en Oostenrijk.

De uitschakeling betekent ook dat de teller voor Feyenoord stopt. De Rotterdammers konden per speler rekenen op een dagvergoeding van 8800 euro. In totaal maakt de UEFA een bedrag van 1,7 miljoen euro over naar de stadionclub. Ook David Hancko, Leo Sauer, Gernot Trauner, Ondřej Lingr en Luka Ivanušec maakten minuten op het EK.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties