Opstelling Oranje: Feyenoorders opnieuw op de bank

Opstelling Oranje: Feyenoorders opnieuw op de bank

Het Nederlands Elftal speelt zaterdagavond de kraker tegen Turkije. Bondscoach Ronald Koeman kiest niet voor Lutsharel Geertruida aan de aftrap. De verdediger van Feyenoord moet genoegen nemen met een plek op de bank en ziet Denzel Dumfries wederom de voorkeur krijgen op de rechtsbackpositie.

De reserverol zorgt ervoor dat Geertruida voorlopig blijft steken op 107 minuten op het EK in Duitsland. De Feyenoorder kwam tegen Frankrijk als invaller in het veld en speelde de volledige wedstrijd tegen Oostenrijk. Tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Roemenië in de achtste finale bleef de Rotterdammer op de bank.

Justin Bijlow maakte nog geen minuut en gaat dat zo goed als zeker niet doen op het EK. De Feyenoorder is in Duitsland de derde doelman en heeft met Bart Verbruggen een concurrent voor zich die uitstekend weet te presteren. Het duel tegen Turkije, waar Orkun Kökçü is geschorst, begint om 21:00 uur.

Opstelling Oranje
Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Bergwijn, Memphis, Gakpo.

Opstelling Turkije
Gunok; Muldur, Akaydin, Bardakci, Kadioglu; Ozcan, Ayhan; Guler, Calhanoglu, Yildiz; Yilmaz.

img 0714
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties