Opstelling Oranje: Feyenoorders moeten toekijken in De Kuip

Opstelling Oranje: Feyenoorders moeten toekijken in De Kuip

Bondscoach Ronald Koeman kiest tijdens de uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands Elftal in De Kuip niet voor Lutsharel Geertruida. De verdediger van Feyenoord begint om 20:45 uur op de bank. Het duel tegen IJsland is maandagavond live te volgen via NPO1. Naast Geertruida zit ook Justin Bijlow op de bank.

Koeman heeft eerder deze week aangegeven dat Bijlow de derde doelman is bij het Nederlands elftal. De geboren Rotterdammer hoeft dan op het EK in Duitsland ook niet te rekenen op speeltijd. Bart Verbruggen van Brighton & Hove Albion FC is de eerste doelman en blijft dat voorlopig ook. De 26-jarige Bijlow blijft daardoor op zes interlands staan.

Stefan de Vrij stevent af op een basisplaats tijdens het eindtoernooi. De oud-Feyenoorder krijgt tegen IJsland de voorkeur boven Matthijs de Ligt en de verwachting is dat de speler van Inter Milan die ook krijgt wanneer het EK in Duitsland van start gaat.

Opstellingen
Nederlands elftal: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Koopmeiners, Reijnders; Simons, Memphis, Gakpo.
IJsland: Valdimarsson, Bjarkason, Fridriksson, Ingason, Finnsson, Berg Gudmundsson, Haraldsson, Traustason; Anderson, A. Gudjohnsen, Thorsteinsson.

Wissels
Nederlands Elftal:
Bijlow, Flekken, Bergwijn, Blind, Brobbey, Frimpong, Geertruida, Gravenberch, De Ligt, Malen, Van de Ven, Weghorst, Wijnaldum.
IJsland: Magnússon, Sampsted, Hlynsson, Ólafsson, Þórarinsson, Jóhannesson, Tómasson, Sigurðsson, Þórðarson, Bjarnason, Gunnarsson, Grétarsson.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties