Opstelling Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk bekend

Opstelling Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk bekend

Trainer Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk bekend gemaakt. De Rotterdammers starten met Sebastian Szymański tijdens de achtste finale van de Europa League. De Pool is weer helemaal fit en begint als aanvallende middenvelder.

Javairô Dilrosun moet genoegen nemen met een plek op de bank. De buitenspeler kon de laatste weken niet imponeren als nummer tien. Slot kiest voor Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi als vleugelaanvallers. De trainer gaf op de persconferentie aan dat diverse spelers tegen overbelasting aanzitten. De kans is groot dat er daardoor eerder gewisseld gaat worden dan gebruikelijk.

Ten opzichte van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen past Slot alleen een wissel toe op het middenveld. Gernot Trauner begint op de bank. De trainer ziet Lutsharel Geertruida een uitstekende indruk maken als centrale verdediger en heeft daardoor geen reden om onnodig risico's te nemen door de ervaren Oostenrijker eerder te brengen. Trauner is momenteel klaar om iets meer dan een half uur te spelen.

Santiago Gimenez haakt geblesseerd af
Feyenoord krijgt op het laatste moment te maken met een blessuregeval. De Rotterdammers zagen de Mexicaanse spits Gimenez afhaken tijdens de warming-up. Het is nog niet duidelijk wat de spits precies mankeert. Danilo is zijn vervanger in de opstelling.

Opstelling Feyenoord tegen Shakhtar Donetsk bekend

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi.

Wissels Feyenoord
Marciano, Troost, Kasanwirjo, Dilrosun, Trauner, Rasmussen, Lopez, Milambo, Taabouni, Bullaude, Paixão, Gimenez.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties