Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Zerrouki

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Zerrouki

Feyenoord kan tegen AZ weer beschikken over Calvin Stengs. De aanvallende middenvelder ontbrak vorige week in de wedstrijdselectie tegen FC Twente. Stengs is voldoende hersteld voor de uitwedstrijd tegen de nummer vier van de Eredivisie. Trainer Arne Slot kiest er zondagmiddag direct voor om met Stengs te starten vanaf de aftrap. Het duel in het AFAS stadion begint om 14:30 uur.

Verder is er ook een basisplaats weggelegd voor Ramiz Zerrouki. De international van Algerije start op het middenveld bij Feyenoord. Calvin Stengs zal hierdoor als rechtsbuiten spelen. Yankuba Minteh werd in de basis verwacht, maar Slot kiest ervoor om met Stengs te beginnen. In de formatie waarin Feyenoord aantreedt in Alkmaar, wist het eerder in de uitwedstrijd tegen Atletico Madrid een uitstekende indruk te maken.

Al stond Ayase Ueda in Spanje nog wel in de basis, maar in de thuiswedstrijd en de uitwedstrijd tegen SS Lazio werd er ook gekozen voor de 'Champions League-variant' met Gimenez in de punt van de aanval. Feyenoord kan in de uitwedstrijd tegen AZ ook weer een beroep doen op Marcos Lopez. De linksback kampte met een spierblessure, maar behoort nu weer tot de wedstrijdselectie.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Lamprou, Beelen, Nieuwkoop, Lopez, Milambo, Lingr, Sauer, Minteh, Ivanusec.

gffhynoxgaargmq
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties