Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Milambo en Zerrouki

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Milambo en Zerrouki

Trainer Arne Slot kiest voor een opvallende startformatie tegen PSV. Feyenoord lijkt op basis van de namen in Eindhoven aan te treden in een 4-4-2 systeem, waarbij de talentvolle Antoni Milambo een basisplaats heeft te pakken.

Lingr is ziek
Feyenoord kan vandaag niet beschikken over Ondřej Lingr. De middenvelder is ziek en behoort daardoor niet tot de wedstrijdselectie. Calvin Stengs is ook niet inzetbaar en daardoor krijgt Ramiz Zerrouki een basisplaats tegen PSV. Verder staan op het middenveld Quinten Timber en Mats Wieffer.

Slot kiest verder niet voor de 'Bart Nieuwkoop-variant', dat eerder succesvol werkte tegen PSV. Yankuba Minteh en Santiago Gimenez zijn op papier de twee aanvallers. Igor Paixão en Luka Ivanušec zitten allebei op de bank.

Hartman weer terug
Quilindschy Hartman was in aanloop naar het duel in Eindhoven een vraagteken. De linksback was ziek, maar is inmiddels voldoende hersteld. Hartman staat om 14:30 uur aan de aftrap. Verder bestaat de verdediging uit David Hancko, Thomas Beelen en Lutsharel Geertruida.

Opstellingen
PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Mauro Júnior, Tillman; Bakayoko, de Jong, Lozano.
Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Milambo, Zerrouki; Minteh, Gimenez.

Wissels
PSV: Drommel, Waterman, Sambo, Obispo, Bella-Kotchap, Van Aanholt, Til, Babadi, Land, Pepi.
Feyenoord: Lamprou, Van Sas, Read, Nieuwkoop, Lopez, Sauer, Ueda, Paixão, Ivanusec.

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Milambo en Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties