Opstelling Feyenoord: Paixão start tegen Excelsior

Opstelling Feyenoord: Paixão start tegen Excelsior

Marcus Holmgren Pedersen start in de basis bij Feyenoord. De rechtsback krijgt de kans vanaf de aftrap vanwege de afwezigheid van Gernot Trauner. De Oostenrijker behoort niet tot de wedstrijdselectie waardoor Lutsharel Geertruida als centrale verdediger moet beginnen.

Verder kiest trainer Arne Slot voor Igor Paixão. De Braziliaan krijgt tijdens de stadsderby de voorkeur boven Alireza Jahanbakhsh, die op de bank moet beginnen. De aanval van Feyenoord bestaat verder uit Santiago Gimenez en Oussama Idrissi.

Quinten Timber keert bij Feyenoord weer terug in de wedstrijdselectie. De middenvelder is na een blessure aan zijn knie weer klaar voor speelminuten. Timber begint tegen Excelsior nog wel op de bank, maar kan als invaller binnen de lijnen komen.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kokcu; Paixão, Gimenez, Idrissi.

Wissels Feyenoord
Marciano, Wellenreuther, Kasanwirjo, Rasmussen, Lopez, Bullaude, Timber, Taabouni, Dilrosun, Danilo, Jahanbakhsh, Milambo.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties