Feyenoord Onder 21 wint niet van ADO Den Haag

Feyenoord Onder 21 heeft niet gewonnen van ADO Den Haag Onder 21. De Rotterdammers keken tegen een 0-2 voorsprong aan dankzij twee doelpunten van Francesco Antonucci, maar de tweede helft kwam ADO nog terug tot 2-2.

Hulshoff had tegen de nummer twee van de beloftencompetitie de beschikking over meerdere eerste selectieleden, onder wie Franco Antonucci en Antoni Milambo. De buitenspeler en middenvelder maakten voor de pauze het verschil voor Feyenoord Onder 21.

Antonucci opende de score in de 33ste minuut. De keeper van ADO Den Haag stompte de bal weg, maar de Hagenaars kregen 'm niet weg, waardoor de Belg de kans kreeg om af te werken. Tien minuten later verdubbelde Milambo de marge door vanaf de rand van het strafschopgebied na terugleggen van Noah Naujoks met een vlammend schot toe te slaan: 0-2.

In de tweede helft bleef die stand lang op het scorebord staan, tot ADO Den Haag Onder 21 in de zeventigste minuut doelman Tein Troost wist te passeren. Vier minuten later lukte dat opnieuw en daarmee stelde de thuisploeg een punt veilig. Feyenoord Onder 21 komt door het gelijkspel op zestien punten uit elf duels.

Volgende week zaterdag neemt Feyenoord Onder 21 het op Varkenoord op tegen de beloften van NAC Breda (15:00 uur).