Opstelling Feyenoord: Kökcü speelt honderdste eredivisieduel

Opstelling Feyenoord: Kökcü speelt honderdste eredivisieduel

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord tegen Excelsior bekendgemaakt. Orkun Kökcü gaat in de stadsderby zijn honderdste eredivisieduel in het shirt van Feyenoord spelen. De aanvoerder van de stadionclub maakte op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal.

Toenmalig trainer Giovanni van Bronckhorst liet Kökcü op 9 december 2018 debuteren tegen FC Emmen. De talentvolle middenvelder was direct belangrijk voor Feyenoord. Met een goal en een assist had hij een belangrijke bijdrage aan de 4-1 uitoverwinning. Nu vier jaar later bereikt Kökcü een mijlpaal om trots op te zijn.

Kökcü maakte tot vandaag negentien doelpunten voor Feyenoord in de competitie en was 21 keer belangrijk met een assist. Afgelopen week werd bekend dat zijn marktwaarde is gestegen naar een bedrag van 27 miljoen euro en dat is een record voor een speler van Feyenoord. Niet eerder werd een Feyenoorder zijn transferwaarde zo hoog ingeschat.

Gimenez basis
Verder valt op dat Slot kiest voor de Mexicaan in de punt van de aanval. Danilo moet hierdoor weer genoegen nemen met een plek op de bank. Voor de rest zijn er geen wijzigingen doorgevoerd in de opstelling van Feyenoord. Het duel tegen Excelsior begint om 16:45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Timber, Szymanski, Kökcü; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Marciano, Wellenreuther, Pedersen, Rasmussen, Lopez, Benita, Wieffer, Taabouni, Bullaude, Walemark, Alireza, Danilo.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties