Opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh start in de basis

Opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh start in de basis

De opstelling van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen AZ is bekendgemaakt. Trainer Arne Slot voert een opvallende wissel door. Alireza Jahanbakhsh staat namelijk aan de aftrap van de wedstrijd als rechtsbuiten. De aanval bestaat verder uit Santiago Gimenez en Igor Paixão.

Bij Feyenoord is Bart Nieuwkoop niet fit genoeg om te starten. De verdediger heeft tijdens de uitwedstrijd tegen SS Lazio een blessure aan zijn hoofd opgelopen en is daardoor tegen AZ niet inzetbaar. De rechtsback behoort niet tot de wedstrijdselectie. Gernot Trauner neemt zijn plek op papier over, terwijl Lutsharel Geertruida doorschuift naar de rechtsbackpositie.

Calvin Stengs speelt tegen AZ weer als aanvallende middenvelder. De international van Oranje speelde tegen SS Lazio nog als rechtsbuiten. Luka Ivanušec, die sinds zijn enkelblessure zijn oude vorm nog niet heeft teruggevonden, start op de bank. Ook Ramiz Zerrouki keert terug op de bank.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Jahanbakhsh, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Lamprou, Beelen, Lopez, Zerrouki, Milambo, Van den Belt, Lingr, Dilrosun, Sauer, Ivanusec, Ueda.

Klik hier voor de opstelling van AZ

Opstelling Feyenoord: Jahanbakhsh start in de basis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties