Opstelling Feyenoord: Hancko is fit en begint in de basis

Opstelling Feyenoord: Hancko is fit en begint in de basis

De opstelling van Feyenoord voor het uitduel tegen FC Groningen is bekend. De grootste vraag was of Dávid Hancko op tijd fit zou zijn, maar de Slowaak begint 'gewoon' in de basis. Daarmee blijft de opstelling hetzelfde als die van eerder deze week in het bekerduel tegen PEC Zwolle.

Het betekent onder meer dat Mats Wieffer op het middenveld de kans krijgt om zijn hoofdrol van donderdag te herhalen. Voorin mag Alireza Jahanbakhsh blijven staan, evenals Danilo en Paixão. Het gemis van Gernot Trauner wordt opnieuw opgevangen door Lutsharel Geertruida, waarmee Marcus Pedersen dus weer als rechtsback zal spelen. Op links krijgt Quilindschy Hartman de voorkeur boven Marcos López.

Geen Dilrosun
In de wedstrijdselectie van Feyenoord ontbreekt vanmiddag Javairô Dilrosun. De reden van zijn afwezigheid is nog niet bekend. Wie wel op de bank plaats mag nemen, is de 17-jarige middenvelder Antoni Milambo.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Jahanbakhsh, Danilo, Paixão

Reserves Feyenoord: Marciano, Wellenreuther; Rasmussen, López, Milambo, Taabouni, Bullaude, Idrissi, Wålemark, Gimenez

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties