Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Paixão en Geertruida

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Paixão en Geertruida

Feyenoord kan weer beschikken over Lutsharel Geertruida. De 22-jarige verdediger start dan ook direct weer in de basis tijdens de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Geertruida kampte sinds de interlandwedstrijd tegen Frankrijk met een blessure aan zijn hamstring en maakt in De Kuip zijn rentree.

De terugkeer van Geertruida in de ploeg van trainer Arne Slot gaat ten koste van Marcus Holmgren Pedersen. De Noor moet genoegen nemen met een plek op de bank tegen de nummer negen van de Eredivisie. Verder bestaat de verdediging uit de bekende namen Gernot Trauner, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Ook het middenveld en de aanval laat Slot ongewijzigd.

Santiago Gimenez is de laatste periode in bloedvorm bij Feyenoord. De Mexicaan heeft in de laatste 13 wedstrijden voor de Rotterdamse club tien doelpunten gescoord. Alireza Jahanbakhsh heeft op het veld een uitstekende connectie met de spits. De buitenspeler heeft vijf keer een assist gegeven op Gimenez. In totaal heeft Jahanbakhsh negen assists op zijn naam in alle competities. De twee hopen elkaar ook tegen RKC Waalwijk weer makkelijk te vinden op het veld.

Update 19:58 | Feyenoord heeft vlak voor de aftrap een wijziging moeten doorvoeren in de basisopstelling. Alireze Jahanbakhsh is tijdens de warming-up niet helemaal fit gebleken en begint daardoor op de bank. Trainer Arne Slot kiest de Braziliaan Igor Paixao als zijn vervanger.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Paixão, Gimenez, Idrissi.

Wissels Feyenoord:
Marciano, Troost, Kasanwirjo, Rasmussen, Lopez, Bullaude, Taabouni, Dilrosun, Danilo, Pedersen, Jahanbakhsh, Walemark.

Lees meer over
Opstelling
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties