Opstelling Feyenoord: Bijlow maakt direct zijn rentree

Opstelling Feyenoord: Bijlow maakt direct zijn rentree

Justin Bijlow begint direct in de basis tijdens de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AS Roma. Trainer Arne Slot heeft de 25-jarige doelman niet alleen opgenomen in de wedstrijdselectie na zijn blessure, maar geeft hem ook direct de voorkeur boven de Duitser Timon Wellenreuther.

Bijlow stond vanwege een blessure aan zijn pols veertien wedstrijden aan de kant. Hij raakte begin februari geblesseerd op de training in aanloop naar de topper tegen PSV. Wellenreuther bleek een uitstekende vervanger te zijn, maar Slot heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Bijlow de nummer 1 doelman is van Feyenoord.

Naast Bijlow keert ook Alireza Jahanbakhsh terug in de basis bij Feyenoord. De 29-jarige aanvaller moest de wedstrijd tegen RKC Waalwijk van afgelopen weekend aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure. Jahanbakhsh kon echter de hele week voluit meetrainen en is klaar om te starten in de kwartfinale van de Europa League. Igor Paixão neemt weer plaats op de bank.

Verder kiest Slot voor de gebruikelijke namen tijdens de kraker tegen AS Roma in De Kuip. Quinten Timber is vanwege een blessure niet beschikbaar. Bij Feyenoord ontbreekt ook Patrik Walemark. Het duel begint om 18:45 uur en is live te bekijken op Veronica en ESPN2. Ook is de tussenstand te volgen in het liveblog van FR12.nl.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Wissels Feyenoord
Marciano, Wellenreuther, Kasanwirjo, Rasmussen, Lopez, Bullaude, Taabouni, Dilrosun, Danilo, Pedersen, Paixão, Milambo.

Opstelling AS Roma
Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibañez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Dybala, Pellegrini; Abraham.

Wissels AS Roma
Boer, Svilar, Belotti, Diego Llorente, Celik, Camara, Kumbulla, Winaldum, Bove, Volpota, Tahirovic, El Shaarawy.

Lees meer over
Justin Bijlow Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties