Opstelling Feyenoord: Bijlow start direct; Paixão in de spits

Opstelling Feyenoord: Bijlow start direct; Paixão in de spits

De opstelling van Feyenoord voor de oefenwedstrijd tegen FC Emmen is bekend. De Rotterdammers starten met Justin Bijlow. De doelman traint sinds deze week weer mee nadat hij met het Nederlands Elftal actief was op het WK in Qatar.

Igor Paixão speelde afgelopen week tegen Go Ahead Eagles in de punt van de aanval en dat is Arne Slot goed bevallen. Ook tijdens de benefietwedstrijd mag de Braziliaan zich bewijzen in de spits. Danilo is weer terug van een blessure en zit voor het eerst tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft op de bank.

Santiago Gimenez moet genoegen nemen met een plek op de bank. De terugkeer van Mats Wieffer in de wedstrijdselectie is goed nieuws te noemen voor Feyenoord. De zorgen waren voor een lange afwezigheid, maar zijn blessure blijkt mee te vallen.

Opstelling Feyenoord:
Bijlow; Geertruida, Rasmussen, Hancko, Hartman; Timber, Kökcü, Szymański, Wålemark, Paixão, Dilrosun.

Wissels Feyenoord:
Wellenreuther, Marciano, Pedersen, Lopez, Bjørkan, Taabouni, Wieffer, Naujoks, Milambo, Bullaude, Gimenez, Danilo, Alireza, Idrissi.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties