'Ook laatste poging Feyenoord voor Zerrouki loopt op niets uit'

'Ook laatste poging Feyenoord voor Zerrouki loopt op niets uit'

Feyenoord heeft gisteren nog een laatste poging gewaagd om Ramiz Zerrouki over te nemen. De Rotterdammers werden echter opnieuw naar de deur verwezen door FC Twente. De Tukkers vragen een te hoog bedrag voor de 24-jarige middenvelder.

Feyenoord heeft het eerste bod van 4,5 miljoen euro plus bonussen en doorverkoopregeling gisteren verhoogd. Voetbal International meldt dat het bedrag identiek was aan het bedrag dat voor Joey Veerman werd betaald door PSV aan sc Heerenveen. Feyenoord zou een bedrag hebben geboden dat ook voor Quinten Timber aan FC Utrecht is betaald.

FC Twente hield ook in de laatste weken vast aan een bedrag van acht miljoen euro en dat weigert Feyenoord te betalen. Hierdoor is de komst van Zerrouki nu dus echt van de baan. De Algerijnse international baalt flink, want hij wilde niks liever dan een overstap maken naar Feyenoord. De middenvelder kan zich met FC Twente richten op de TOTO KNVB Beker en de competitie.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties