'Ook Feyenoord in verband gebracht met Van Bommel'

'Ook Feyenoord in verband gebracht met Van Bommel'

Ruben van Bommel, de jongste zoon van Mark van Bommel, staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de Eredivisie. Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord inmiddels ook geïnformeerd naar de diensten van de vleugelaanvaller. De 18-jarige linksbuiten maakt sinds dit seizoen indruk bij MVV.

Opvallend in deze situatie is dat Van Bommel nog geen contract heeft bij MVV. Het ligt in de verwachting dat hij binnenkort een contract tekent, waar een transferclausule in wordt opgenomen. De 18-jarige aanvaller heeft eerder al uitgesproken graag een vergoeding op te leveren voor de club uit Maastricht.

Volgens De Telegraaf heeft "meer dan de helft van de Eredivisie-clubs" interesse in Van Bommel. Waar eerst AZ, Vitesse, FC Twente en FC Utrecht al concreet waren, hebben PSV en Feyenoord zich nu toegevoegd in dit rijtje. Ook in het buitenland zijn diverse opties beschikbaar voor de kleinzoon van Bert van Marwijk. Clubs uit de Serie A, La Liga en subtop van de Bundesliga hebben zich al gemeld.

De vleugelaanvaller geeft zelf de voorkeur aan een stap in de Eredivisie. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 550 duizend euro. Van Bommel speelde dit seizoen al 31 wedstrijden voor MVV en scoorde veertien doelpunten. Ook gaf hij al vijf assists.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties