'Onderhandelingen met Sparta Praag 'verre van eenvoudig''

'Onderhandelingen met Sparta Praag 'verre van eenvoudig''

Feyenoord en Sparta Praag hebben donderdagmiddag nog geen definitief akkoord weten te bereiken, zo meldt het Algemeen Dagblad. De onderhandelingen tussen de twee clubs over de transfer van de 24-jarige David Hancko lopen nog.

Of er de komende dagen een akkoord bereikt gaat worden is lastig te zeggen. Feyenoord laat namelijk aan de krant weten dat de onderhandelingen 'verre van eenvoudig' zijn. Voor Sparta Praag is de centrale verdediger een belangrijke schakel in het elftal. ''Er moet echt nog wel het een en ander gebeuren'', vertelt de Rotterdamse club. De hoop dat de clubs elkaar gaan vinden is nog altijd aanwezig.

Hancko wordt al lang gevolgd door Feyenoord. Technisch directeur Frank Arnesen toonde interesse namens de stadionclub. Het is nu aan algemeen directeur Dennis te Kloese om de miljoenendeal af te ronden. Hancko heeft bij Sparta Praag nog een contract tot medio 2024. De Tsjechen hebben een eerste bod van zes miljoen euro afgewezen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties