Onder 16 wint mini-Klassieker en strijdt nog om kampioenschap

Onder 16 wint mini-Klassieker en strijdt nog om kampioenschap

Feyenoord Onder 16 heeft goede zaken gedaan zaterdagochtend. De talenten van de Rotterdamse club speelden een belangrijke thuiswedstrijd tegen koploper Ajax Onder 16 op Varkenoord. De opdracht vooraf was simpel en duidelijk: winnen om nog kans te blijven maken op het kampioenschap.

De eerste helft was een open wedstrijd waar beide ploegen grote mogelijkheden kregen om het openingsdoelpunt te maken. Na rust werd pas voor het eerst gescoord. Invaller Shaqueel van Persie kopte raak vanuit een goed genomen hoekschop. Daarna was het voor de talenten van Feyenoord vooral tegenhouden en kreeg het spaarzame momenten om te scoren uit een corner.

Na een spannende slotfase werden de drie punten door Feyenoord Onder 16 uit het vuur gesleept. Na vijf wedstrijden heeft de Onder 16 nu 12 punten en komt het op gelijke hoogte met Ajax Onder 16. De Amsterdammers hebben wel één wedstrijd meer gespeeld. Feyenoord speelt nog tegen AZ en Vitesse. Ajax neemt het nog op tegen PSV.

Scoreverloop
41' | 1-0 | Van Persie

Opstelling Feyenoord Onder 16
Haksteeg; Hiwat, Otte, Sebbar, Gardenier, Kraaijeveld, Thomas, Diniz, Rambocus, Sneijer, Sliti.

# Club Gespeeld Punten +-
1 Ajax Onder 16 6 12 10
2 Feyenoord Onder 16 5 12 2
3 AZ Onder 16 O21 5 10 6
4 PSV Onder 16 6 10 4
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties