Onder 16 overtuigend naar halve finale KNVB Beker

Onder 16 overtuigend naar halve finale KNVB Beker

Feyenoord Onder 16 heeft zich dinsdag ten koste van de leeftijdsgenoten van NEC geplaatst voor de halve finale van de KNVB Beker. De ploeg van trainers Brian Pinas en Robin van Persie kende weinig moeite met de Nijmegenaren en zette een duidelijke 6-1 eindstand neer op het scorebord.

Nadat Onder 16 in de eerste helft al op voorsprong was gekomen door een doelpunt van Mohammed Fuaad kwam na rust de doelpuntenmachine pas echt op gang. Vooral Shaqueel van Persie toonde zich erg trefzeker en nam binnen een kwartier een onvervalste hattrick voor zijn rekening. Feyenoord Onder 16 treft in de halve finale Vitesse Onder 16.

Scoreverloop:
14' 1-0 Fuaad
45' 2-0 Sliti
48' 3-0 Van Persie
58' 4-0 Van Persie
61' 5-0 Van Persie
63' 5-1 NEC
66' 6-1 Neijenhuis

Onder 14 loopt bekerfinale mis na strafschoppen
Het is Feyenoord Onder 14 niet gelukt om zich te kwalificeren voor de finale van de KNVB Beker. Op bezoek bij PSV speelde het team van oefenmeester Gaston Taument dinsdagmiddag met 2-2 gelijk en moest het vervolgens toezien hoe de Eindhovenaren de strafschoppen beter wisten te nemen.

Na twee doelpunten van Izu Onunta leek Feyenoord Onder 14 op weg naar de halve finale. De thuisploeg wist echter in korte tijd deze achterstand weg te werken en zag Feyenoord bovendien hierna met een man minder op het veld komen te staan door een tweede gele kaart voor Matthew Mparaganda. In de strafschoppenserie ging het lang gelijk op maar werd de beslissende penalty uiteindelijk door de Rotterdammers gemist.

Scoreverloop:
30' 0-1 Onunta
44' 0-2 Onunta
46' 1-2 Van der Sluis
48' 2-2 Cornecion

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties