'Olympique Marseille meldt zich voor Feyenoord-target Ivanušec'

'Olympique Marseille meldt zich voor Feyenoord-target Ivanušec'

Feyenoord krijgt serieuze concurrentie als het gaat om de handtekening van Luka Ivanušec. Olympique Marseille heeft zich gemeld bij Dinamo Zagreb om een directe transfer te bespreken, zo meldt journalist Abdellah Boulma zondagmiddag.

Ivanušec heeft de afgelopen weken al diverse clubs de deur gewezen. De 24-jarige aanvaller ziet het zitten om met Feyenoord de Champions League in te gaan. Het is niet duidelijk of Ivanušec een overstap naar de Franse club ziet dat ideaal is voor zijn ontwikkeling. De Telegraaf maakte afgelopen week melding dat Ivanušec een akkoord tussen Feyenoord en zijn huidige werkgever in alle rust afwacht.

Trainer Arne Slot liet zaterdagmiddag nogmaals weten dat de supporters vooral geduld moeten hebben en dat er momenteel hard wordt gewerkt om de selectie te versterken. ''Als je een speler aan wil trekken die een directe versterking is, kost dat gewoon heel veel geld. Als je dat niet hebt, is het zoeken naar een speld in een hooiberg.''

Feyenoord zoekt met het beschikbare budget in een segment waar je concurrentie kunt verwachten van de Europese subtop. ''Wij zoeken een speler waarvan je denkt: wow, we hadden niet verwacht dat jullie die hadden kunnen halen. Idealiter heb je die op tijd, want we hebben tegen Hoffenheim weer kunnen zien hoe belangrijk het is als spelers op elkaar ingespeeld zijn. Maar we moeten geduld hebben.''

Feyenoord heeft meerdere aanbiedingen neergelegd bij Dinamo Zagreb, maar die zijn tot op heden allemaal afgewezen. De Kroaten verlangen een bedrag van twaalf miljoen euro, terwijl de Rotterdammers inzetten op een bedrag van rond de acht miljoen euro, dat door bonussen in de toekomst nog kan oplopen. De linksbuiten beschikt over een contract tot medio 2026.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties