Officieel: Vilhena verlaat Spanje voor Salernitana

Officieel: Vilhena verlaat Spanje voor Salernitana

Tonny Vilhena heeft de overstap van Espanyol naar Salernitana vandaag afgerond. De 27-jarige middenvelder heeft een contract getekend tot medio 2023 bij de club uit de Serie A en gaat met rugnummer tien spelen.

Salernitana heeft met Espanyol een huurovereenkomst afgesloten met daarbij een optie tot koop. Nog geen maand geleden nam de Spaanse club de oud-Feyenoorder definitief over van FK Krasnodar, maar vanwege een financieel conflict wilde Vilhena vertrekken.

Vilhena sluit fit aan in de Serie A en hoopt zondag zijn debuut te maken in de wedstrijd tegen AS Roma, waar oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum sinds kort onder contract staat. Bij Salernitana wordt Vilhena ploeggenoot van Franck Ribéry.

De jeugdexponent van de Rotterdammers kwam in 2003 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht en maakte in 2012 zijn debuut in het eerste elftal. Vilhena speelde 208 wedstrijden in zeven seizoenen bij Feyenoord, waarin hij 36 keer scoorde. De middenvelder won één landstitel, twee KNVB Bekers en twee Johan Cruijff-schalen met Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties