Officieel: Van der Zeeuw verlengt tot medio 2023

Officieel: Van der Zeeuw verlengt tot medio 2023

Twan van der Zeeuw heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De 19-jarige verdediger van Feyenoord Academy zette op Varkenoord zijn handtekening onder een nieuwe eenjarige overeenkomst, die hem tot medio 2023 aan Feyenoord verbindt. Zijn huidige contract liep nog tot medio 2022. Voor Van der Zeeuw en Feyenoord Onder 21 breekt er een belangrijk jaar aan.

''Mijn doelstelling voor dit jaar is om voor het team erg belangrijk te zijn'', zegt Van der Zeeuw op de clubwebsite. ''Daarnaast wil ik me graag verbeteren en de jonge jongens binnen het team helpen. Ik heb het gevoel dat ik bij Feyenoord nog veel stappen kan maken en ben dus erg blij dat ik mijn contract heb verlengd.''

Van der Zeeuw, ooit begonnen bij de amateurs van RCL in zijn woonplaats Leiderdorp, speelt al sinds zijn tiende jaar voor Feyenoord Academy en doorliep in die tijd met succes alle jeugdteams. Net als afgelopen seizoenen behoort de linkspoot ook het seizoen 2022-2023 tot de selectie van Feyenoord Onder 21. De verdediger maakte op 25 maart 2021 zijn officieuze debuut voor Feyenoord 1 in een oefenduel met Willem II.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties