Officieel: Teixeira keert terug naar Portugal

Officieel: Teixeira keert terug naar Portugal

João Carlos Teixeira vertrekt per direct bij Feyenoord, zo maken de Rotterdammers bekend op de clubwebsite. De 29-jarige middenvelder maakt de overstap naar het Portugese F.C. Famalicão.

Teixeira beschikte in De Kuip over een aflopend contract. De middenvelder heeft tijdens het huidige seizoen al te horen gekregen dat zijn optie niet gelicht gaat worden in zijn contract. Teixeira kwam niet voor in de plannen van trainer Arne Slot en past niet in het systeem dat hij voor ogen heeft.

Het vetrek naar F.C. Famalicão betekent voor Teixeira een terugkeer naar zijn geboorteland Portugal. Daar speelde hij voorafgaand aan zijn eerste buitenlandse avontuur in Engeland in de jeugdopleiding van Sporting Portugal en was hij tussen 2016 en 2020 ook al actief. Teixeira verruilde anderhalf jaar geleden Vitoría Guimarães voor Feyenoord. Als Feyenoorder speelde hij in totaal 24 officiële wedstrijden.

Lees meer over
João Teixeira
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties