Officieel: Rasmussen komt over van Fiorentina

Officieel: Rasmussen komt over van Fiorentina

Feyenoord heeft de komst van Jacob Rasmussen officieel bekend gemaakt. De 25-jarige linker centrale verdediger komt over van de Italiaanse club Fiorentina. Rasmussen heeft een huurcontract getekend tot medio 2023. De Rotterdammers hebben een optie tot koop bedongen in de onderhandelingen met de Serie A-club.

''Ik ken de Nederlandse competitie inmiddels goed en heb altijd met veel interesse naar Feyenoord gekeken'', vertelt Rasmussen op de clubwebsite van de Rotterdammers. ''De aanvallende manier van spelen spreekt mij erg aan en die past ook goed bij mij. Ik kan niet wachten om voor dit legioen te spelen.''

Rasmussen kwam uit in de jeugdopleidingen van Naesby BK, Odense BK en FC Schalke 04. Via het Noorse Rosenborg belandde hij in Italië bij Empoli F.C., om begin 2019 de overstap te maken naar Fiorentina. De afgelopen twee seizoenen speelde de Deen voor Vitesse en was vooral basisspeler. De 1.90 lange verdediger ontvangt rugnummer 6.

Lees meer over
Jacob Rasmussen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties