Officieel: Milambo verlengt tot medio 2025

Officieel: Milambo verlengt tot medio 2025

Antoni Milambo heeft vandaag een nieuw driejarig contract getekend bij Feyenoord. De 17-jarige aanvallende middenvelder ligt daardoor tot medio 2025 vast in De Kuip.

''Ik heb bij Feyenoord vorig jaar mogen proeven van het echte werk en dat smaakt naar meer'', zegt Milambo. ''Zolang ik elke dag mijn best blijf doen op het veld weet ik zeker dat er nog meer kansen zullen komen om me te laten zien. Het is een fijn gevoel dat de club vertrouwen in me heeft en langer met me verder wil. Dat is ook hoe ik er in sta. Feyenoord is mijn hart en ik ben hier nog lang niet uitgeleerd.''

De middenvelder speelt sinds 2014 in de jeugd van de Rotterdammers en doorliep alle jeugdelftallen op Varkenoord. Vorig jaar werd hij de jongste debutant ooit voor Feyenoord toen hij op een leeftijd van 16 jaar en 131 dagen zijn eerste officiële minuten tegen FC Luzern in de tweede voorronde van de UEFA Europa Conference League maakte. Ook behoorde hij tot de selectie van Oranje O17 op het EK in Israël van afgelopen zomer.

Lees meer over
Antoni Milambo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties