Melvin Boel nieuwe trainer Feyenoord Onder 21

Melvin Boel nieuwe trainer Feyenoord Onder 21

Melvin Boel is met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe trainer van Feyenoord Onder 21. De 35-jarige oefenmeester is momenteel trainer van Feyenoord Onder 18 en zal zodoende de opvolger worden van Sipke Hulshoff, die na de zomerstop de overstap als assistent-trainer naar Feyenoord 1 maakt.

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord, is blij dat Boel de nieuwe trainer van het beloftenelftal van Feyenoord is geworden. ‘Het is mooi dat we binnen Feyenoord Academy niet alleen spelers opleiden, maar ook trainers een kans kunnen geven zich bij de club door te ontwikkelen. Gezien de progressie die Melvin doormaakt als trainer was het voor ons vanzelfsprekend dat hij, nadat duidelijk werd dat Sipke de overstap naar het eerste elftal ging maken, de nieuwe trainer Feyenoord Onder 21 zou worden.’

Boel geeft aan trots te zijn met deze vervolgstap binnen de club. ‘Ik ben zeer dankbaar voor de kansen die ik vanuit Feyenoord krijg en besef me daardoor erg goed waar ik iedere dag hard voor werk. Naast het feit dat ik zelf iedere dag spelers beter wil maken, probeer ik ook mezelf te ontwikkelen. Op het moment dat er dan een kans komt om voor een elftal hoger te mogen werken grijp je die natuurlijk met beide handen aan.’

Al sinds de zomer van 2013 is Boel werkzaam bij Feyenoord. Op Varkenoord begon de geboren Rotterdammer als assistent-trainer bij Feyenoord Onder 18 en werd hij het seizoen daarop aangesteld als International Development Coach. Hierna was Boel drie jaar hoofdtrainer van Feyenoord Onder 17. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede seizoen als eindverantwoordelijke van Feyenoord Onder 18.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties