Officieel: Feyenoord versterkt zich met Wellenreuther

Officieel: Feyenoord versterkt zich met Wellenreuther

Timon Wellenreuther speelt voor de rest van dit seizoen voor Feyenoord. De 26-jarige doelman komt op huurbasis over van RSC Anderlecht. Wellenreuther gaat spelen met rugnummer 22.

''Ik voel me erg goed en ben trots om dit shirt te mogen dragen'', begint de doelman in gesprek met Feyenoord Media. ''Dat Feyenoord interesse toonde, maakt me trots. Ik heb een paar jaar geleden al eens met de trainer gesproken en ik kijk ernaar uit om onder hem te mogen spelen.''

Wellenreuther komt uit de jeugdopleiding van Schalke 04 en debuteerde in de Bundesliga en de Champions League voor de Duitsers. De doelman speelde drie jaar bij Willem II alvorens hij in de zomer van 2020 transfervrij vertrok naar Anderlecht. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan de Tilburgers. Al met al heeft hij honderd Eredivisieduels achter zijn naam staan.

Met de komst van Wellenreuther spelen de Rotterdammers in op het (tijdelijke) vertrek van Thijs Jansen naar TOP Oss. Met ook Justin Bijlow en Ofir Marciano in de selectie lijkt het keepersgilde voor komend seizoen compleet. Feyenoord heeft een koopoptie bedongen in het huurcontract van Wellenreuther.

Lees meer over
Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties