Officieel: Feyenoord legt talentvolle Aleks Zeković vast

Officieel: Feyenoord legt talentvolle Aleks Zeković vast

Aleks Zeković heeft een contract getekend bij Feyenoord. De 17-jarige middenvelder komt transfervrij over van het Franse Angers SCO en zette in De Kuip zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2026, met een optie voor nog een jaar.

De geboren Fransman, die tevens over de Montenegrijnse nationaliteit beschikt, is blij dat hij bij Feyenoord zijn voetbalcarrière een vervolg kan geven. ‘Het voelt goed om hier te zijn. Ik ben onder de indruk geraakt van de faciliteiten die hier allemaal aanwezig zijn. Ik kijk ernaar uit om me hier de komende seizoenen verder te ontwikkelen.’

Zeković begon zijn voetballoopbaan bij SO Cholet in het westen van Frankrijk. In de zomer van 2022 volgde een overstap naar Angers SCO, waar hij voornamelijk zijn wedstrijden in het Onder 19-team speelde. Afgelopen winter stroomde Zeković door naar het beloftenteam van de club uit de Franse Ligue 2 en wist hij ook daar een goede indruk achter te laten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties