Officieel: Feyenoord jaar langer door met Toornstra

Officieel: Feyenoord jaar langer door met Toornstra

Feyenoord en Jens Toornstra gaan langer met elkaar verder. De 32-jarige middenvelder, die sinds 2014 uitkomt voor de stadionclub, heeft zijn contract met een jaar verlengd tot medio 2023. Feyenoord heeft daarnaast een optie op één jaar extra.

Een verpersoonlijking van de identiteit van de club, zo noemt technisch directeur Frank Arnesen Toornstra op de website van de club. "Onverzettelijk, altijd voorop te vinden in de strijd, nooit verzakend. Jens is een speler die al seizoenen lang zijn waarde bewijst. Niet alleen op het veld, maar ook in de kleedkamer en in het algemeen als modelprof. Jens is een enorm veelzijdige voetballer waar we ontzettend blij mee zijn. Dus is het mooi dat hij nog langer bij de club blijft."

Toornstra zelf hoefde daar niet lang over te twijfelen. "Ik heb al vaker geroepen dat ik het hier onwijs naar mijn zin heb en ik me gelukkig voel. Als je het signaal krijgt dat de club ook graag met je verder wil, is dat erg fijn. De afgelopen jaren heb ik veel successen gekend met de club. Ik heb tot nu toe al een heel mooie tijd achter de rug en ga waarschijnlijk ook nog mooie jaren tegemoet."

De nu 32-jarige Toornstra gaat zijn negende seizoen in als Feyenoorder. In augustus 2014 nam de club hem voor 3,5 miljoen euro over van FC Utrecht. Sindsdien speelde hij 292 wedstrijden in het rood-wit, waarin hij 63 keer scoorde en 57 assists leverde.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties