Officieel: Feyenoord huurt Idrissi van Sevilla FC

Officieel: Feyenoord huurt Idrissi van Sevilla FC

Feyenoord heeft een overeenstemming bereikt met Sevilla FC over de huur van Oussama Idrissi, zo bevestigen de clubs via de officiële websites. De 26-jarige buitenspeler was eerder vier seizoenen actief in de jeugdopleiding van de Rotterdammers en keert nu dan terug. Idrissi gaat spelen met rugnummer 26.

''De jaren hier in de jeugdopleiding hebben mij veel gebracht, als voetballer en als mens'' vertelt Idrissi. ''Ik heb daar hele warme en mooie herinneringen aan en wil er hier graag meer aan toevoegen. Als speler van Feyenoord in De Kuip spelen is altijd een droom geweest. Ik ben enorm vereerd dat dat er nu van gaat komen.''

De in Bergen op Zoom geboren Idrissi zette zijn eerste voetbalstappen bij het lokale DOSKO, FC Bergen en Halsteren. In 2011 maakte hij de overstap naar Feyenoord, waarna hij zijn vormende voetbaljaren doorbracht op Varkenoord en een vaste waarde was voor Feyenoord Onder 17 en Feyenoord Onder 19. Via FC Groningen en AZ, maakte hij in 2019 een transfer naar Sevilla.

Lees meer over
Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties