Officieel: Diemers naar FC Emmen

Officieel: Diemers naar FC Emmen

Mark Diemers vertrekt op huurbasis naar FC Emmen. De 28-jarige middenvelder komt daarmee voor de rest van dit seizoen uit voor de promovendus uit Drenthe. Het contract van Diemers in De Kuip loopt nog tot de zomer van 2023.

''Mark is de aanvallende versterking waar we naar op zoek waren. Bovendien is hij multifunctioneel, dat heeft hij bij Feyenoord en Hannover aangetoond. In Duitsland speelde hij veelal op zes en soms als acht. En op tien heeft Mark zich in de Eredivisie al nadrukkelijk laten zien”, zo vertelt voorzitter Ronald Lubbers op de clubwebsite van FC Emmen. ''De onderhandelingen met Feyenoord kwamen woensdagmiddag in een stroomversnelling en aan het eind van de middag waren we eruit.''

Diemers, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan de Duitse 2. Bundesliga-club Hannover 96, speelde in totaal 42 wedstrijden in het shirt van Feyenoord, waarin hij drie keer trefzeker was en zes assists afleverde. Net als Jorrit Hendrix kwam ook Diemers niet meer voor in de plannen van Feyenoord en hij kiest dus nu voor FC Emmen. Eerder waren Vitesse, Fortuna Sittard en SC Cambuur nog in de markt.

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties