Officieel: Diemers op huurbasis naar Hannover 96

Officieel: Diemers op huurbasis naar Hannover 96

Mark Diemers maakt het seizoen af bij Hannover 96. De middenvelder vertrekt per direct op huurbasis naar de club uit de Duitse 2. Bundesliga. Diemers heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2023.

''Ik was eind vorig jaar ook al in Hannover om alles te bekijken hier'', vertelt Diemers op de clubwebsite. ''De omstandigheden zijn uitstekend. Ook de gesprekken met Marcus Mann en Christoph Dabrowski waren overtuigend. Mijn doel is dat het om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen, het team te helpen en te laten zien wat ik kan.''

Diemers maakte in de zomer van 2020 de overstap van Fortuna Sittard naar Feyenoord. In zijn eerste seizoen speelde hij 38 wedstrijden. Blessureleed hield de middenvelder de eerste maanden van dit seizoen aan de kant. In december maakte hij zijn rentree en kwam hij tot drie invalbeurten en een volledige wedstrijd in de Europa Conference League.


Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties