Officieel: Bullaude is Feyenoorder

Officieel: Bullaude is Feyenoorder

Feyenoord heeft de komst van Ezequiel Bullaude officieel bekend gemaakt. De 21-jarige Argentijn komt over van club Godoy Cruz. Bullaude heeft een contract getekend tot medio 2027 bij de Rotterdammers en gaat spelen met rugnummer 30.

''Ik ben heel blij dat deze kans op mijn pad is gekomen'', vertelt de middenvelder in gesprek met Feyenoord Media. ''Toen ik hoorde dat Feyenoord interesse in me had heb ik geen moment getwijfeld. Nu ik hier ben zal ik me natuurlijk moeten aanpassen aan het leven hier, maar wil ik wel zo snel mogelijk het beste van mezelf laten zien. Het team helpen waar nodig, zowel op aanvallend vlak als verdedigend.''

Feyenoord meldt dat Bullaude wordt gezien als een box-to-box middenvelder met een groot loopvermogen. De middenvelder begon zijn carrière bij Club Deportivo in zijn geboorteplaats Maipú. In totaal kwam de talentvolle Argentijn tot 96 officiële wedstrijden voor Godoy Cruz waarin hij goed was voor achttien treffers en negen assists.

Bullaude is aanwinst nummer 15 voor Feyenoord. Eerder versterkten de Rotterdammers zich al met Timon Wellenreuther, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Marcos López, Fredrik Bjørkan, Sebastian Szymański, Santiago Giménez, Javairô Dilrosun, Igor Paixão, Dávid Hancko en Quinten Timber.

Lees meer over
Ezequiel Bullaude
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties