Oefenwedstrijd Feyenoord tegen Osasuna besloten

Oefenwedstrijd Feyenoord tegen Osasuna besloten

Feyenoord oefent op 31 juli tegen de Spaanse club Osasuna. De Rotterdammers hebben de oefenwedstrijd afgelopen week uit het wedstrijdprogramma gehaald. De ploeg van trainer Arne Slot oefent tegen Osasuna besloten.

Dit meldt RTV Rijmond. Het was de bedoeling om publiek toe te laten, maar omdat er meerdere evenementen plaatsvinden in de regio is het niet gelukt om een vergunning rond te krijgen. Feyenoord moet daardoor de laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie besloten afwerken.

Het is op dit moment nog niet bekend gemaakt hoe laat de wedstrijd tussen Feyenoord en Osasuna zondag start. Supporters kunnen wel live luisteren naar RTV Rijnmond voor updates. Het is ook nog niet bekend of er een livestream aanwezig is.

Feyenoord - NAC Breda
De eerstvolgende oefenwedstrijd die op het programma staat is tegen NAC Breda. Woensdag om 13:00 uur trappen de Rotterdammers op Varkenoord af. Voor het duel zijn nog enkele kaarten te koop in de Ticketshop van Feyenoord. In totaal zijn ruim 3000 supporters welkom op het sportcomplex.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties