Oefenwedstrijd Feyenoord - KV Oostende uitverkocht

Oefenwedstrijd Feyenoord - KV Oostende uitverkocht

Feyenoord start dit weekend met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. De ploeg van trainer Arne Slot speelt in totaal vijf oefenwedstrijden om wedstrijdritme op te doen voor de eerste competitiewedstrijd die gepland staat op 8 januari 2023 tegen FC Utrecht.

De wedstrijd tussen Feyenoord en KV Oostende is uitverkocht. Voor het duel dat gespeeld wordt op Varkenoord zijn geen kaarten meer beschikbaar. In totaal zijn er 2500 supporters aanwezig bij de wedstrijd van Feyenoord tegen de Belgische club uit de Jupiler Pro League.

Voor de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles op vrijdag 23 december zijn er nog kaarten beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn er in totaal 3.000 kaarten in de verkoop gegaan. Ook voor de benefietwedstrijd tegen FC Emmen op woensdag 28 december zijn er nog voldoende kaarten te koop.

Trainingskamp
Feyenoord trekt op maandag 12 december naar Lagos, waar eerder werd voorbereid op de Conference League-finale tegen AS Roma. Het voornemen is om tijdens deze trainingsweek, die duurt tot en met zaterdag 17 december, twee vriendschappelijke wedstrijden achter gesloten deuren te spelen.

Programma Datum
Feyenoord - Oostende Zaterdag 10 december 13:00
Trainingskamp Lagos Maandag 12 december
Hajduk Split - Feyenoord * Dinsdag 13 december
Stade Rennais - Feyenoord * Vrijdag 16 december
Feyenoord - Go Ahead Eagles Vrijdag 23 december 14:00
Feyenoord - FC Emmen Woensdag 28 december 14:00

* Wedstrijd nog niet officieel bevestigd door Feyenoord

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties